ფორუმელი Alien609 Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 3 minutes წინ, Mulan said: ვაიმე გული ეს ჭამს და მე ვპუტკუნდები თუ როგორაა საქმე? ამდენი შაქარისთვის @Alien609 არ გეცოდება საკუთარი თავი? კაი ხო ვიცი რო არა ხშირად არ ვაცხობ. ზოგჯერ თვეში ერთხელ გასართობათ. მარტო ჩემთვის მოსაწყენია ხშირად რამის ცხობა. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Alien609 Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 ფენოვანი ლობიანი. :დ 3 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Alien609 Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 ინგრედიენტები ცოტა უცნაურია მაგრამ ბოლოს სიანტერესო კომბინაცია გამოდის. ხავხვი, ნიორი, ჯინჯერი, წიწაკა, კურკუმა, ლიმონის წვენი, ბრინჯი, ქიშმიში და სხვადასხვა თხილის ნარევი. არაჟანთან ერთად გემრიელია. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 (შესწორებული) 12 minutes წინ, Alien609 said: ხშირად არ ვაცხობ. ზოგჯერ თვეში ერთხელ გასართობათ. მარტო ჩემთვის მოსაწყენია ხშირად რამის ცხობა. აუ ისე მეც მეზარება მხოლოდ საკუთარი თავისთვის სამზარეულოში ხუნტრუცი! ჭამა მაშინაა მხიარულება და საინტერესო სხვებთან ერთად რომ სუსნაობ... @Alien609 ეს ლობიანები ნაყიდი ფენოვანი ცომითაა გაკეთებული თუ შენ აკეთებ ცომსაც? ეგრე რომ იჭრება ნიშნავს რომ ცხიმი არაა თანაბრად გადანაწილებული ფქვილთან. ანუ ფენოვანი ცომის არც ისე კაი ხარისხზე მეტყველებს, არ უნდა იჭრებოდეს მოკლედ! ისე იდეა ეგეთი ლობიანების საკაიფოა თუ არ დამეზარა ვცდი! Edited 25 აპრილი, 2021 by Mulan 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 @Alien609 კურკუმაზე უფრო საინტერესო ქარი არაა? ფერს ისიც დაგიჯენს და გემოვნური თვისებებით უფრო შინაარსიანი ქარი მგონია. მაგ კომბინაციას პლუს ქათამი. ოღონდ ბრინჯი ქარით. ჩემი საყვარელია "სალათია" 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Alien609 Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 1 minute წინ, Mulan said: აუ ისე მეც მეზარება მხოლოდ საკუთარი თავისთვის სამზარეულოში ხუნტრუცი! ჭამა მაშინაა მხიარულება და საინტერესო სხვებთან ერთად რომ სუსნაობ... @Alien609 ეს ლობიანები ნაყიდი ფენოვანი ცომითაა გაკეთებული თუ შენ აკეთებ ცომსაც? ეგრე რომ იჭრება ნიშნავს რომ ცხიმი არაა თანაბრად გადანაწილებული ქვილთან. ანუ ფენოვანი ცომის არც ისე კაი ხარისხზე მეტყველებს, არ უნდა იჭრებოდეს მოკლედ! ისე იდეა ეგეთი ლობიანების საკაიფოა თუ არ დამეზარა ვცდი! კი მარტო სახლში ყოფნა და საკუთარი თავისთვის ყოველდღე ღამის ცხობა ან კეთება ცოტა მოსაწყენია. ფენოვან ცომს ვყიდულობ. ასეთი იყიდება გაყინული უკვე დაჭრილი და გამზადებული. სხვადასხვა ვცადე ხოლმე. ზემოდან კვერცხი მაქ გადასული, არ ვიცი შეიძლება მაგიტომ ჩანს დაბზარული. სხვადასვა ცომი ვცადე ხოლმე. ჩემით ფენოვან ცომს ვერ ვაკეთებ. ეს ფენოვანი ხაჭაპურები. წინასწარ გამზადებული უკვე დაჭრილი ფენოვანი ცომი საქმეს ამარტივებს და ნაკლები დრო ჭირდება. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Alien609 Posted 25 აპრილი, 2021 Posted 25 აპრილი, 2021 6 minutes წინ, Mulan said: @Alien609 კურკუმაზე უფრო საინტერესო ქარი არაა? ფერს ისიც დაგიჯენს და გემოვნური თვისებებით უფრო შინაარსიანი ქარი მგონია. მაგ კომბინაციას პლუს ქათამი. ოღონდ ბრინჯი ქარით. ჩემი საყვარელია "სალათია" მადლობა რჩევისთვის. არ მიცდია. შემდეგ ჯერზე გავაკეთებ განსხვავებულად. ეს რეცეპტი ლიმონიანიანი ბრინჯისთვისაა. ლიმონის მომჟავო გემო და არაჟანის კომბინაცია მომწონდა. 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 25 აპრილი, 2021 Author Posted 25 აპრილი, 2021 @Alien609 კიდევ ვითხოვთ საზოგადოება გემრიელობებს @Mulan მეც ვგიჟდები სხვის დაპურებაზე, აი რომ მისინჯავენ და ველოდები შეფასებას 1 ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა