ფორუმელი Moor Posted 11 იანვარი, 2021 Posted 11 იანვარი, 2021 /files/pictures/tsarapi.jpg სტილი: უჟანგავ ჭურჭელში დაყენებული ქარვისფერი კახური ღვინო, 2 კვირა ჭაჭაზე დავარგებული. ადგილი: კახეთი, გურჯაანი, კარდანახი ჯიში: რქაწითელი ალკოჰოლი: 12,4% ფერი: მოოქროსფრო ქარვისფერი სურნელი: კარგად ნაცნობი, კლასიკური არომატები აქვს, სადაც მცენარეულ ტონებს ნიგვზის, მწვანე ჩაის ნაყენის და გახუხული პურის არომატები ავსებს. გემო: რბილი, ჩამოყალიბებული, გაწონასწორებული ღვინოა, დაბოლოებაში ჭერმის ჩირის ტონებით. კერძი: საქონლის მოხარშული ხორცი (ხაშლამა), ჩაქაფული, შემწვარი ფრინველი, ღორის მწვადი. მიტანის ტემპერატურა: 12–14° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა