ფორუმელი Moor Posted 12 იანვარი, 2021 Posted 12 იანვარი, 2021 /files/pictures/saperavi-degusta-245.jpg სტილი: ტრადიციული, ქვევრის წითელი მშრალი ღვინო ადგილი: კახეთი, გურჯაანი, მუკუზანი ჯიში: საფერავი ალკოჰოლი: 13% ფერი: მუქი ალუბლისფერი სურნელი: თავიდანვე ტკბილ ტონებს იგრძნობთ - ტყლაპი, ქლიავუის ჩირი, ალუბლის მურაბა. გემო: საკმაოდ მაღალმჟავიანი, თუმცა რბილი ტანინების მქონე ღვინოა, კარგი დაბოლოებით. კერძი: ღორის მწვადი, ხბოს მწვადი, შემწვარი ბოსტნეული და ლობიო მიტანის ტემპერატურა: 16–18° © საქართველოს ღვინის კლუბი, ღვინის ეროვნული სააგენტო, ღვინის საინფორმაციო ცენტრი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა