ფორუმელი Mulan Posted 12 იანვარი, 2021 Posted 12 იანვარი, 2021 შემადგენლობა: 4 ც კვერცხი 200 გრ არაჟანი ნახევარი ჩ.ჭ სიმინდის ფქვილი მარილი-გემოვნებით მომზადება: ღრმა ტაფაში ჩავასხათ არაჟანი, დავუმატოთ სიმინდის ფქვილი, მარილი, ყველაფერი კარგად ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. ვურიოთ განუწყვეტლივ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ მასაში ფრთხილად ჩავახალოთ კვერცხი, ისე, რომ გული არ დავუზიანოთ, დავახუროთ ხუფი და დავტოვოთ ცეცხლზე კვერცხის მომზადებამდე. X წაიკითხეთ სხვაც გამომცხვარი ქათმის ხორცი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა