ფორუმელი Mulan Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 გასკდით გულზე - ატამი ვჭამე @საწყალი ოსვალდო რიოსი შენ ჯობია ის მასწავლო ალუბლისგან ჩირი როგოე გავაკეთო. გიჭამია? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 3 minutes წინ, Mulan said: შენ ჯობია ის მასწავლო ალუბლისგან ჩირი როგოე გავაკეთო. გიჭამია? ჩირი ნაკლებად, უფრო კერკი, როგორც ვიცი მარილწყალში უნდა წამოადუღო და დაყარო მერე მზეზე გასაშრობად ხეზევე რომ ხმება, ეგაა კიდევ კაი, დამჭკნარი როა და სირბილეც რომ აქვს ისევ მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 @საწყალი ოსვალდო რიოსი კერკი? უფრო მეტი მესაუბრეთ ამაზე გეთაყვა გაგიკეთებია? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 3 minutes წინ, Mulan said: კერკი აუუუ რა გემრიელიააა შვინდისაც და ალუბლისაც ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 დღეს ჯერჯერობით მხოლოდ სამი კონა მწვანილი მივაყუმბარე. 1 ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 10 minutes წინ, Mulan said: უფრო მეტი მესაუბრეთ ამაზე გეთაყვა ოოოო, კერკზე დაუსრულებლად შემიძლია ვისაუბრო... კოროჩე დაკრეფ ალუბალს, საუბრის გავრცობის მიზნით დავამატებ, რომ შეგიძლია ძირს ჩამოცვენილებიც მოაგროვო და გადაარჩიო მერე ამ მოგროვილ ალუბალს გარეცხავ ცივ წყალში, მაგრამ არ გაამშრალებ! ჩატოვებ შესაბამისი ზომის თუშფალანგში და თვითონ დაიწურება. მოამწადებ მარილწყალს შემდეგი წესით: 1 ლიტრ წყალზე აიღებ 2 სუფრის კოვზ კასპიის ზღვაში მოპოვებულ მარილს და დადგამ ასადუღებლად. მარილი რომ გაიხსნება, ჩავყრით ალუბლებს, შეგვიძლია ჩავაყოლოთ ერთი-ორი ძირი დამწიფებული ქინძი (თესლი რომ მაქვს უკვე გაკეთებული) და ომბალო, რამდენსაც იგივე ზომის ქვაბ ტყემალში უზამდით (ქინძი და ომბალო არაა აუცილებელი, მაგრამ ჩემი აზრით უკეთეს გემოს და არომატს აძლევს). ეხლა ამ ხარშვისას უნდა ვეცადოთ ისე მოვახერხოთ, რომ ალუბლები არ დასკდეს. არადა თუ არ დასკდა, ისე მარილს ძნელად იღებს მხოლოდ ყუნწიდან, ხოდა ვართ ასეთ ჩაკეტილ წრეში და ვნერვიულობთ როცა ჩაკეტილი წრიდან გამოვაღწევთ, გამოვრთავთ ქვაბს და ამოვიღებთ ქაფქირით ალუბლებს და გავშლით უკვე გასაშრობად. სასურველია რამე დაჩხვლეტილზე გავშალოთ, რომ ნახარშ წყალში არ მოუწიოს ყოფნა. გაშრობისას წვიმა თუ წამოვიდა, უნდა დავტაცოთ ხონჩებს ხელი და თავპირისმტვრევით გავაქციოთ შესაფარებლად. კოროჩე არ უნდა დაგვისველდეს ისევ, ეს ვაი-ვაგლახით გამშრალი ალუბლები. საბოლოოდ რომ გაშრება, ანუ მასში წყლის შემცველობა 2%-მდე შემცირდება, ავაგროვებთ და ჩავყრით თეთრი ტილოს ტოპრაკში. მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 29 minutes წინ, Mulan said: გაგიკეთებია? ნწ, ვიფანტაზიორე ზემოთ მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 8 ივნისი, 2021 Posted 8 ივნისი, 2021 ხაჭო, მაწონი და შიკალათები ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა