ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted yesterday at 05:11 AM Posted yesterday at 05:11 AM 4 საათის წინ, ბალთაზარ შამანაური said: ჯერ წვრილად დაჭრილი კომბოსტო მოვშუშე ზეთში მაღალ ცეცხლზე თავდახურულ ტაფაში რაღაც ხანი, მერე დაქუცმაცებულ ყველთან და აჯიკასთან ერთად ათქვეფილი კვერცხი დავასხი, კარგად გადავურიე და საკაიფო მასა გამოვიდა. ორივე მხრიდან შევწვი დაბრაწვის გარეშე. აქამდე თავიდანვე კვერცხთან ერთად ვასხამდი ხოლმე ტაფაზე, ვიდეორეცეპტშიც ასე იყო, მაგრამ კვერცხი მალე იწვება და უხეში რჩება კომბოსტო. ყველსაც უკვე თეფშზე ვაყრიდი ხოლმე ვიდეოს მიხედვით, მაგრამ ტაფაშივე ჯობია, შეკრა მასა და კარგი სტრუქტურა მისცა. @Mulan კომბოსტოსგან კიდევ რა შეიძლება გავაკეთო მარტივი? რაც იყო მაღაზიაში, იქიდან ყველაზე პატარა თავი ამოვარჩიე, მაგრამ ძალიან ბევრდება დაჭრისას რაღაცნაირად, ლამის ფიზიკის კანონების დარღვევა ვიეჭვო უკვე. ვერ ვათავებ. არ ვიცი რამდენჯერ შევწვი უკვე კვერცხთან ერთად და ჯერ ნახევარზეც ვერ ჩავედი მგონი. პირდაპირ კუნილინგუსზე გადავალ © სამურაი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Uxeiro Posted yesterday at 06:36 AM Posted yesterday at 06:36 AM 1 საათის წინ, ბალთაზარ შამანაური said: ლამის ფიზიკის კანონების დარღვევა ვიეჭვო უკვე ხო იცი დუტი ფრის დუტი ფრი რატომ ჰქვია? თუ არ იცოდი, გეტყვი მაგის ისტორიას: კოროჩე, სანამ დუტი ფრიმდე მიხვალ, დაძაბული ხარ ჩილავეკი - რამე არ დამატოვებინონ, ან მე არ დამიწუნონ, ან არაფერი დამრჩეს და ა.შ. დუტი ფრის ზონაში რომ გადადიხარ, იქ უკვე ეს სადარდებლები გეხსნება და ისე ეშვები და ფართოვდები, ხატოვნად რომ ვთქვათ, როგორც პატარა ყუთში ნადები დუტის კურტკა ფართოვდება ყუთიდან გათავისუფლების შემდეგ. მოგეხსენება თავისუფალს საწყალი ინგლისელები ფრის ეძახიან, ამიტომ მაგ ზონას საერთაშორისოდ დუტი ფრი ეწოდა. ეს რაზე მოვყევი კი მიხვდებოდი უკვე - ხელუხლებელი კომბოსტოც კოკრაზ ყუთში გამომწყვდეული დუტივით არის, თუ მის ფოთლებს ერთმანეთს დააშორებ, გაცილებით იმატებს მოცულობაში მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted yesterday at 09:04 AM Posted yesterday at 09:04 AM @ბალთაზარ შამანაური მარტივად, ფურცლები მოწალე მარილიან ცხელ წყალში გააგრილე და გაახვიე შიგნით შემწვარი კვერცხი და ყველი მიახეხე, შაურმა ან სტაფილოსთან და ბულგარულთან ერთად ჩაშუშე ცოტა ზეთში, საკმაზები მარილი, ნიორი და წმვანილი, თუ გინდა და გიყვარს პომიდორთან ან ტომატთან ერთად, ხახვიც არ დაგავიწყდეს, მე უპომიდვროდ მომწონს. შეწვი კვერცხი და ერთად სუსნე 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM 3 საათის წინ, Uxeiro said: ხო იცი დუტი ფრის დუტი ფრი რატომ ჰქვია? თუ არ იცოდი, გეტყვი მაგის ისტორიას: კოროჩე, სანამ დუტი ფრიმდე მიხვალ, დაძაბული ხარ ჩილავეკი - რამე არ დამატოვებინონ, ან მე არ დამიწუნონ, ან არაფერი დამრჩეს და ა.შ. დუტი ფრის ზონაში რომ გადადიხარ, იქ უკვე ეს სადარდებლები გეხსნება და ისე ეშვები და ფართოვდები, ხატოვნად რომ ვთქვათ, როგორც პატარა ყუთში ნადები დუტის კურტკა ფართოვდება ყუთიდან გათავისუფლების შემდეგ. მოგეხსენება თავისუფალს საწყალი ინგლისელები ფრის ეძახიან, ამიტომ მაგ ზონას საერთაშორისოდ დუტი ფრი ეწოდა. ფაქტობრივად ცხოვრებაზე ამიხილე თვალი პირდაპირ კუნილინგუსზე გადავალ © სამურაი Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა