ფორუმელი ნაკო Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 23 minutes წინ, marguerite said: @ნაკო ზეითუნის არ მიყავარს და ნეტავ სიმინდის და ჩვეულებრივს ხომ მოუხდება მოუხდება. მაიონეზი სპეციფიურს ხდის, ამ ფორმით ზუსტად გამჯდარია გემო ზედმეტი ცვლილების გარეშე. 17 minutes წინ, Moor said: ნივრით? უბრალოდ მცირე დოზით, გააჩნია ულუფის მოცულობას დასაშვებია გაამწაროს ნიორმა სტაფილო, ისევე როგორც ყვავილოვანი კომბოსტოს შემთხვევაში. ნუ მაშიებთ, მაინც არ შევჭამ *adminis nebiera Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 ონლაინ, ნაკო said: უბრალოდ მცირე დოზით, გააჩნია ულუფის მოცულობას დასაშვებია გაამწაროს ნიორმა სტაფილო, ისევე როგორც ყვავილოვანი კომბოსტოს შემთხვევაში. უნდა მოუხდეს რო დავფიქრდი. არ მიცდია პროსტა @marguerite არ ვარ მაიონეზის კლიენტი, ბრატ. ზეითუნის ზეთს გემოს გამო არავინ იყენებს მგონი. გემო თუ გინდა, სიმინდს მიეძალე Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 5 minutes წინ, marguerite said: @cosmia მე მაიონეზით ვამზადებ ხოლმე და ზეთით ახლა უნდა ვცადო. მაიონეზში ვაბლენდერებ(ახლა უკვე ფრთხილად) ნიორს, ვუმატებ ცოტა წიწაკას(თუ ოჯახიც მიირთმევს, მე არ მიყვარს), ვუმატებ მარილს, ქინძს და ფერად-ფერად ბულგარულებს, ვხეხავ სტაფილოს და ვურევ ერთმანეთში. შესანაზი არაა მხოლოდ, მაშინვე უნდა გააქრო, თორემ მერე ფერს იცვლის და პლუს სითხე გასდის სტაფილოს აი ზეითუნით არ გასდის, ნუ იმდენი მაიონეზი წლებია არ მიჭამია ... გული მერევა მისი უაზრო და უშინაარსო სიმსუყის განცდის გამო, აფუჭებს ყველაფერს აბსოლუტურად... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Holden Caulfield Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 14 საათის წინ, fornacis said: @Holden Caulfield მეოტხე სერია რა კლეობა იყო იმ რაღაც ცილინდრზე და მეთვალყურეზე ზაპროსტა გადაიღეს ? ბიჭოო რავი მე მევასება ვამაგრი ამბები მიდის ყველა სერიაში 45 სერიაზე მეტი ვანხე რამდენიმე დღეში Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @ნაკო მაიონეზი ისე მიყვარს, პურზე ვისვამ, ან საწებლადაც ვიყენებ @cosmia რატომ აკცო, ზოგს გემოც მოსწონს, მე სიმინდს ვიყენებ ასე. @cosmia ოლივიეს მაინც როგორ ამზადებ თუ არ გიყვარს? ერთი პერიოდი ვცდილობდი ამომეღო კვებიდან, მერე დავფიქრდი და მივხვდი, ძალიან მიყვარს და რატომთქო ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 1 minute წინ, marguerite said: ოლივიეს მაინც როგორ ამზადებ თუ არ გიყვარს? არასდროს მომიმზადებია. არ მიყვარს აჯაფსანდალია ეგ ჩემთვის. მაიონეზიანი არაფერი მიყვარს, პიცაში მეგოიმება კიდევ მაიონეზი, ჩემი საბაზისო სოუსები მაქვს და მათ ვიყენებ სხვა და სხვა ავრიაციებით, მაიონეზი ყველა სურნელს და გემოს ერთნაირად აფუჭებს, ჩემთვის ასეა... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 5 minutes წინ, marguerite said: რატომ აკცო, ზოგს გემოც მოსწონს, მე სიმინდს ვიყენებ ასე. სად აქვს გემო. მეც ვიყენებ ხშირად, მარა გემო მაინც ვერ გავუგე Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 20 თებერვალი, 2021 Posted 20 თებერვალი, 2021 @cosmia არა,გოგო, პიცაში მაიონეზი ვის გაუგია. აი ოლივიე და ასეთი ამბები მიყვარს, ზოგადად მაიონეზი მიყვარს ძალიან. მხოლოდ მაიონეზი რომაა ბოსტნეულით - ასე არა, საჭირო მასალა და მცირე დოზით დანამატად. @Moor რაღაც რომ განსაკუთრებულად არ გსიამოვნებს, მის გემოს მეტად გამძაფრებულად აღიქვამ ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by marguerite,
Go to this post