Jump to content
×
×
  • Create New...

ძროხის ხორცის ძეხვი


Recommended Posts

  • ფორუმელი

შემადგენლობა:

  • 500 გე საქონლის ხორცის ან ღორის ხორცის ფილე
  • ნახევარ-ნახევარი კონა  ქონდარი, ქინძი, ოხრახსუში, ნიახური
  • 3 თავი ხახვი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1 ც წითელი წიწაკა
  • მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ძროხის ან ღორის ხორცს რამდენიმე დიდ  და  თხელ ნაჭრად დავჭრით. დავბეგვავთ და მარილს დავაყრით. ამ ნაჭრებს ერთმანეთზე დავაწყობთ ისე, რომ კარგად გადაიხვეს. ყველა მწვანილს წვრილად დავჭრით და  დალაგებულ ხორცს დავაყრით. შემდეგ ხორცს გადავახვევთ. ძაფს შემოვახვევთ და შევკრავთ. კუთხეებიც ხორცითვე უნდა დავახუროთ. შეიძლება  რამდენიმე რულეტი გამოგივიდეთ ან ერთი დიდი. ღრმა ქვაბში ჩავდებთ და წყლით დავფარავთ. ცოტა ცხიმიც უნდა ჩავუდოთ. მალევე ადუღდება და გადავაბრუნებთ. წყალი რომ დასრება და ორივე მხარეს დაიბრაწება, ამოვიღებთ. მრგვალ დაფაზე დავდებთ და ძეხვივით დავჭრით.

 

წაიკითხეთ სხვაც

Receptebi-4-14-150x150.png ღვინოში მოშუშული თევზი

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share