ფორუმელი Mulan Posted 5 იანვარი, 2021 Posted 5 იანვარი, 2021 შემადგენლობა: 1 კგ კარტოფილი 3 ც ბულგარული წიწაკა 2 კბილი ნიორი 1 კონა ოხრახუში 100 გრ ყველი 400 გრ არაჟანი წიწაკა და მარილი გემოვნებით მომზადება: ვიღებთ მოზრდილ კარტოფილებს და კარგად ვრეცხავთ. კანს არ ვაცლით, ვჭრით შუაზე და მარილმოყრილს გაზქურაში ვწვავთ ორივე მხრიდან. ცალკე ვამზადებთ კარტოფილზე მოსასხმელ სოუსს: წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, დანაყილი ნიორი, დაჭრილი ოხრახუში, გახეხილი ყველი. ამ ყველაფერს ვურევთ არაჟანში ისე რომ არ იყოს თხელი მასა. წიწაკასა და მარილს გემოვნების მიხედვით ვამატებთ. ამ მზა მასას შემწვარ კარტოფილს ზევიდან ვუსვამთ და ისევ გაზქურაში ვაბრუნებთ. ყველი რომ გაწითლდება, კერძიც უკვე მზადაა. X წაიკითხეთ სხვაც ხორცი არაჟნით Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა