Jump to content
×
×
  • Create New...

უკანასკნელად


Moor
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი

@Mulan

მე ორმაგი მიყვარს

 

ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული

 

 

აგდებულად ნუ უყურებ ამ საკითხს :nope:

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
10 minutes წინ, marguerite said:

@Mulan

მე ორმაგი მიყვარს

 

ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული

 

 

აგდებულად ნუ უყურებ ამ საკითხს :nope:

ზუსტად  და საერთოდ მე მჯერა რომ ბევრი რამ ადამიანის ხელზეა დამოკიდებული. როგორ გიკეთებს, რამდენად უნდა რომ გასიამოვნოს. ხნდახან ისე ჩავატყლიპავ ყავას უგულოდ,  ის გემრიელი როგორ უნდა იყოს. მოკლედ ყავის მომზადება დიდი ფილოსოფიაა ჩემო მულანკა, ნუ დაგვცინი შენ აქ ხალხს

@Mulan თუმცა ჩემთვის ყავა კაპუჩინოთი იწყება, ყველაზე გემრიელია :inlove:

Share on other sites

  • ფორუმელი
16 minutes წინ, marguerite said:

ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული

 

სხვანაირი ეგ არსებობს? 

მაკინეტაში დაყენებული დალმაიერი ძალიან მომწონს მარა აი ყველა ყავა ერთნაირია რა. 

5 minutes წინ, კარქი გოგო said:

თუმცა ჩემთვის ყავა კაპუჩინოთი იწყება, ყველაზე გემრიელია :inlove:

ეგ ყავაა საერთოდ? იგივეა რაც რძიანი ჩაი რომ დალიო. ბლეაჰ

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan ჩვენ აქ ხალხს მთელი რიტუალი გვაქვს ყავის სმის, დაღლილი რომ ვარ ხანდახან და ყავამდე ვერ ვაღწევ, თუ ქუჩაში არ ვარ ამ დროს,  მაგაზე ფიქრი მსიამოვნებს. 

კარგად გაკეთებული კაპუჩინო არის ხელივნების ნიმუში:nope:

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan წყლის, ყავის და თუ სხვა რამეც აქვს, მათი რაოდენობის შეფარდება, მოდუღების ხარისხი და ტემპი... მთელი ხელოვნებაა. მე კი ვიკიდებ, მეტი საქმე არ მაქვს გადავყვე ზედ, მაგრამ ისე აქვს მნიშვნელობა ყველაფერს.

ზანგი მივედი ოფისში © Mulan

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share