ფორუმელი marguerite Posted 10 აპრილი, 2021 Posted 10 აპრილი, 2021 @Mulan მე ორმაგი მიყვარს ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული აგდებულად ნუ უყურებ ამ საკითხს ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კარქი გოგო Posted 10 აპრილი, 2021 Posted 10 აპრილი, 2021 10 minutes წინ, marguerite said: @Mulan მე ორმაგი მიყვარს ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული აგდებულად ნუ უყურებ ამ საკითხს ზუსტად და საერთოდ მე მჯერა რომ ბევრი რამ ადამიანის ხელზეა დამოკიდებული. როგორ გიკეთებს, რამდენად უნდა რომ გასიამოვნოს. ხნდახან ისე ჩავატყლიპავ ყავას უგულოდ, ის გემრიელი როგორ უნდა იყოს. მოკლედ ყავის მომზადება დიდი ფილოსოფიაა ჩემო მულანკა, ნუ დაგვცინი შენ აქ ხალხს @Mulan თუმცა ჩემთვის ყავა კაპუჩინოთი იწყება, ყველაზე გემრიელია Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 10 აპრილი, 2021 Posted 10 აპრილი, 2021 16 minutes წინ, marguerite said: ჯეზვესაც გააჩნია, სქელძირიანი და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მოდუღებული სხვანაირი ეგ არსებობს? მაკინეტაში დაყენებული დალმაიერი ძალიან მომწონს მარა აი ყველა ყავა ერთნაირია რა. 5 minutes წინ, კარქი გოგო said: თუმცა ჩემთვის ყავა კაპუჩინოთი იწყება, ყველაზე გემრიელია ეგ ყავაა საერთოდ? იგივეა რაც რძიანი ჩაი რომ დალიო. ბლეაჰ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კარქი გოგო Posted 10 აპრილი, 2021 Posted 10 აპრილი, 2021 @Mulan ჩვენ აქ ხალხს მთელი რიტუალი გვაქვს ყავის სმის, დაღლილი რომ ვარ ხანდახან და ყავამდე ვერ ვაღწევ, თუ ქუჩაში არ ვარ ამ დროს, მაგაზე ფიქრი მსიამოვნებს. კარგად გაკეთებული კაპუჩინო არის ხელივნების ნიმუში Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 10 აპრილი, 2021 Posted 10 აპრილი, 2021 @Mulan წყლის, ყავის და თუ სხვა რამეც აქვს, მათი რაოდენობის შეფარდება, მოდუღების ხარისხი და ტემპი... მთელი ხელოვნებაა. მე კი ვიკიდებ, მეტი საქმე არ მაქვს გადავყვე ზედ, მაგრამ ისე აქვს მნიშვნელობა ყველაფერს. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა