ფორუმელი burdga Posted ოთხშაბათი at 01:50 PM Posted ოთხშაბათი at 01:50 PM ცომი ჩავდგი ვნახავ აბა რა გამომივა, პირველად ვაკეთებ ნაჩუქარი მინი პერსონალური პიცების საცხობი მაქვს გასატესტი 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted ოთხშაბათი at 03:11 PM Posted ოთხშაბათი at 03:11 PM 1 საათის წინ, burdga said: მინი პერსონალური პიცების საცხობი ე.წ. მპპს? 1 მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი burdga Posted ოთხშაბათი at 10:00 PM Author Posted ოთხშაბათი at 10:00 PM ეს მაიმუნობა გამოვიდა ზომის მისახვედრად ხელში ამხელაა :დ 2 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი burdga Posted ოთხშაბათი at 11:02 PM Author Posted ოთხშაბათი at 11:02 PM მარა წესიერი ზომის ღუმელი რო გავჩითო პიცისთვის მაგის მუღამზე მოვედი Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted ხუთშაბათი at 06:44 AM Posted ხუთშაბათი at 06:44 AM @burdga რა გოჭობააა ცომის ფერმენტაციას აკეთებ მაცივარში ერთი ღამით? პიცის ცომი კაი გაქვს? მაინც საყვარლობაა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted ხუთშაბათი at 06:48 AM Posted ხუთშაბათი at 06:48 AM @burdga ვიო, პიცუკების ბუდე გაუკეთე, ცოდოა მასე 1 მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი burdga Posted ხუთშაბათი at 08:51 AM Author Posted ხუთშაბათი at 08:51 AM 2 საათის წინ, Mulan said: @burdga რა გოჭობააა ცომის ფერმენტაციას აკეთებ მაცივარში ერთი ღამით? პიცის ცომი კაი გაქვს? მაინც საყვარლობაა ამის მიხედვით გავაკეთე და ერთი 5-6 საათი გავიდა 3 ის მაგივრად დღეს ტაფაზე ვცადე გუშინ გაკეთებული ცომით და ეს გამოვიდა მეტად ვერ გავშალე გამეხა ცომი ტაფაზე გადატანისას :დ ზემოდან ცეცხლით მოვბრაწე 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted ხუთშაბათი at 10:02 AM Posted ხუთშაბათი at 10:02 AM (შესწორებული) @burdga იდეაში ეგ ვერსიაც წავა უბრალოდ მგონია რომ შენ მაგ მინიპიცა მეიქერში სხვა რეცეპტი უფრო ივარგებს- დატესტე აიღე ფქვილი და მოზილე ნაბეღლავში ჩაზილე ოდნავ ზეთიანი ხელით შედგი მაცივარში და დაასვენე. ერთი საათი. გამოიღე, გადააგუნდავე ისევ და ერთი 30 წუთი ისევ დაასვენე, ამჯერად მასა ერთგვაროვანი იქნება იმიტომ რომ გლუტენი უკვე საკაიფოდაა ამუშავებული. მერე ადექი და გააბრტყელე, ეს არის ხრუხუნა თხელი პიცის ცომი. იდეალური. როცა მინდა ნეაპოლიტანური მეც დაახლოებით მაგ რეცეპტით ავცხობ მარა აერღუმელში და იკეთებს ლეოპარდის ლაქებს, მარა როცა ხრუკუნა და თხელი მინდა და ეს უფრო ხშირად მინდა მაშინ ეგეთს, ვზილავ ნაბეღლავში. ანუ მიკროელემენტები სოდიუმი კალიუმი და აშ, სხვა რეაქციებს ქმნის და ძნ ძერსკი ცომი გამოდის, ცადე მერე თუ არ დაგეზარა, მაგ პაწუკაზე ეგ უფრო გამოვა მარა ისე ლაამზებია ტაფაზე გამომცხვარი თავზე ისპანახია? Edited ხუთშაბათი at 10:02 AM by Mulan 1 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა