ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი ონლაინ, Houston said: არვიცი, რა მნიშვნელობა აქვს? მწვანილი ჭირდება თუ არა ქაბაბს? ონლაინ, Houston said: ბეკონში გაახვიე ეს აზრია Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Houston Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი ონლაინ, Mulan said: მწვანილი ჭირდება თუ არა ქაბაბს? წარმოდგენა არ მაქვს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი 1 minute წინ, Houston said: წარმოდგენა არ მაქვს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი t-90 Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი @Mulan ცოტა ცხიმიანი ხორცი დაკეპე (ოღონდ იმენა დაკეპე,, არ გაატარო), გაურიე დაკეპილივე ხახვი, კოწახური ან სუმახი, მარილი და პილპილი, ოტა ცხვრის დუმაც თუგ აქვს. აზილე და წამოაცვი შაფურზე მკვრივად. ან ტაფაზე. ან გრილზე დადე. I killed my master. Why did he then give me a weapon?" Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords. შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098 Why carry a gun? Because 1911 > 911. t90a.sarahah.com Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი 2 minutes წინ, t-90 said: @Mulan ცოტა ცხიმიანი ხორცი დაკეპე (ოღონდ იმენა დაკეპე,, არ გაატარო), გაურიე დაკეპილივე ხახვი, კოწახური ან სუმახი, მარილი და პილპილი, ოტა ცხვრის დუმაც თუგ აქვს. აზილე და წამოაცვი შაფურზე მკვრივად. ან ტაფაზე. ან გრილზე დადე. ცხვრის დუმა არა მამონტის ბაყვი კიდევ მოკლედ, ვწვავ ახლა და სასწაულიააა კი მართალია სიცხე მაქვს და ვიჟღვინტები მარა მაინც ვგრძნობ რა გემრიელობა გამომივიდა შევკმაზე და დავასვენე მაცივარში 3 საათით. არანაიწი მწვანილი რა მწვანილი რა უნდა მწვანილს ქაბაბში ხმელი ქინძი, ძირა, ცოტა ქონდარი, ბაჰარის წიწაკა, ნიორი, ხახვი და მარილი, ხო ხახვი დავაბლენდერე და მისმა წვენმა თავისი ქნა რააა. მანამდე ლიმნის წვენსა და ვაშლის ძმარში დავამუშავე ხელებით ხორცი. შევკმაზე დავუმატე ხმელი კოწახური დაისვენა 3 სთ. ახლა დავაგუნდავე და ვწვავ გრილზე. ნაწილი შევდე საყინულეში ვყინავ ნუ აი კოწახურის იგივე სუჯუხის გარეშე ქაბაბი არის არაფერი! მჟავე უხდება ძალიან! Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი დაჟეეე 200 გრადუსზე 17 წუთი მეტი არ ჭირდება რაა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი t-90 Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი 8 minutes წინ, Mulan said: არანაიწი მწვანილი რა მწვანილი რა უნდა მწვანილს ქაბაბში ჯიგარი ხარ არც ხაჭაპურში 8 minutes წინ, Mulan said: ხმელი ქინძი, ძირა, ცოტა ქონდარი, ბაჰარის წიწაკა, ნიორი, ხახვი და მარილი, ხო ხახვი დავაბლენდერე და მისმა წვენმა თავისი ქნა რააა. მანამდე ლიმნის წვენსა და ვაშლის ძმარში დავამუშავე ხელებით ხორცი. შევკმაზე დავუმატე ხმელი კოწახური დაისვენა 3 სთ. ახლა დავაგუნდავე და ვწვავ გრილზე. ნაწილი შევდე საყინულეში ვყინავ დაკეპე მეთქი თქო არ დაიჯერებ ადამიანისას ყველაფერი მანდ უნდა დაიკეპოს. I killed my master. Why did he then give me a weapon?" Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords. შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098 Why carry a gun? Because 1911 > 911. t90a.sarahah.com Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი ონლაინ, t-90 said: არც ხაჭაპურში მე ვაფშეტა ჭახრაკინა მაგრად მევასება! ბოდიში მოიხადე! დავკეპე ბიჯო ხახვის წვენი უხდება ხორცს, ასე რომ ეგ დავაბლენდერე, ნიორი დავკეპე! Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა