Jump to content
×
×
  • Create New...

ქაბაბი როგორ გავაკეთო?


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
ონლაინ, Houston said:

არვიცი, რა მნიშვნელობა აქვს?

 

მწვანილი ჭირდება თუ არა ქაბაბს?

ონლაინ, Houston said:

ბეკონში გაახვიე

ეს აზრია

:getakva:

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan ცოტა ცხიმიანი ხორცი დაკეპე (ოღონდ იმენა დაკეპე,, არ გაატარო), გაურიე დაკეპილივე ხახვი, კოწახური ან სუმახი, მარილი და პილპილი, ოტა ცხვრის დუმაც თუგ აქვს.

აზილე და წამოაცვი შაფურზე მკვრივად.

ან ტაფაზე.

ან გრილზე დადე.

 

I killed my master. Why did he then give me a weapon?"

Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords.

შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098

Why carry a gun? Because 1911 > 911.

t90a.sarahah.com
Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, t-90 said:

@Mulan ცოტა ცხიმიანი ხორცი დაკეპე (ოღონდ იმენა დაკეპე,, არ გაატარო), გაურიე დაკეპილივე ხახვი, კოწახური ან სუმახი, მარილი და პილპილი, ოტა ცხვრის დუმაც თუგ აქვს.

აზილე და წამოაცვი შაფურზე მკვრივად.

ან ტაფაზე.

ან გრილზე დადე.

 

ცხვრის დუმა არა მამონტის ბაყვი კიდევ

მოკლედ, ვწვავ ახლა და 

სასწაულიააა

კი მართალია სიცხე მაქვს და ვიჟღვინტები მარა მაინც ვგრძნობ რა გემრიელობა გამომივიდა :boli: 

შევკმაზე და დავასვენე მაცივარში 3 საათით.

არანაიწი მწვანილი რა მწვანილი რა უნდა მწვანილს ქაბაბში

ხმელი ქინძი, ძირა, ცოტა ქონდარი, ბაჰარის წიწაკა, ნიორი, ხახვი და მარილი,  ხო ხახვი დავაბლენდერე და მისმა წვენმა თავისი ქნა რააა. მანამდე ლიმნის წვენსა და ვაშლის ძმარში დავამუშავე ხელებით ხორცი. შევკმაზე დავუმატე ხმელი კოწახური დაისვენა 3 სთ. ახლა დავაგუნდავე და ვწვავ გრილზე. ნაწილი შევდე საყინულეში ვყინავ :getakva:

 

ნუ აი კოწახურის იგივე სუჯუხის გარეშე ქაბაბი არის არაფერი! მჟავე უხდება ძალიან!

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
8 minutes წინ, Mulan said:

 

არანაიწი მწვანილი რა მწვანილი რა უნდა მწვანილს ქაბაბში

ჯიგარი ხარ

არც ხაჭაპურში :D

8 minutes წინ, Mulan said:

ხმელი ქინძი, ძირა, ცოტა ქონდარი, ბაჰარის წიწაკა, ნიორი, ხახვი და მარილი,  ხო ხახვი დავაბლენდერე და მისმა წვენმა თავისი ქნა რააა. მანამდე ლიმნის წვენსა და ვაშლის ძმარში დავამუშავე ხელებით ხორცი. შევკმაზე დავუმატე ხმელი კოწახური დაისვენა 3 სთ. ახლა დავაგუნდავე და ვწვავ გრილზე. ნაწილი შევდე საყინულეში ვყინავ :getakva:

დაკეპე მეთქი თქო

არ დაიჯერებ ადამიანისას :D

ყველაფერი მანდ უნდა დაიკეპოს.

 

I killed my master. Why did he then give me a weapon?"

Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords.

შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098

Why carry a gun? Because 1911 > 911.

t90a.sarahah.com
Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, t-90 said:

არც ხაჭაპურში :D

მე ვაფშეტა ჭახრაკინა მაგრად მევასება!

ბოდიში მოიხადე!

დავკეპე ბიჯო

ხახვის წვენი უხდება ხორცს, ასე რომ ეგ დავაბლენდერე, ნიორი დავკეპე!

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share