ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი რეცეპტები ვნახე და რაღაც არ მომწონს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი 1. ხორცის შერჩევა და მომზადება: ხორცის ტიპი: საუკეთესო შედეგისთვის გამოიყენეთ შერეული ფარში, რომელიც შედგება საქონლის და ღორის ხორცისგან (70/30 პროპორციით). ეს უზრუნველყოფს იდეალურ ბალანსს ცხიმიანობასა და გემოს შორის. ხორცის დაჭრა: ხორცი დაჭერით მსხვილ ნაჭრებად და გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში მსხვილი ბადით. ეს შეინარჩუნებს ხორცის ტექსტურას და წვნიანობას. ფარშის დამუშავება: ფარში კარგად აზილეთ და რამდენჯერმე დაანარცხეთ მაგიდაზე. ეს პროცესი ხელს უწყობს ხორცის ბოჭკოების შეკვრას და ქაბაბის წვნიანობის შენარჩუნებას. 2. ინგრედიენტები და სანელებლები: ხახვი: ხახვი წვრილად დაჭერით ან გახეხეთ და კარგად გაწურეთ, რომ ზედმეტი წვენი მოაშოროთ. მწვანილი: გამოიყენეთ ახალი ქინძი და ოხრახუში, რომლებიც წვრილად უნდა დაჭრათ. სანელებლები: გარდა მარილისა და პილპილისა, შეგიძლიათ დაამატოთ ძირა, ქინძის თესლი, კოწახური და უცხო სუნელი. სანელებლები მშრალ ტაფაზე მოხალეთ, რომ მათი არომატი გაძლიერდეს. 3. მომზადების ტექნიკა: მარინირება: ფარში მოათავსეთ მაცივარში 1-2 საათით, რომ სანელებლების არომატი გაიჟღინთოს. შამფურებზე დამაგრება: ხორცის მასა სველი ხელებით დაამაგრეთ შამფურებზე, თანაბრად დაჭერით და ჩამოაყალიბეთ სასურველი ფორმა. შეწვა: ქაბაბი შეწვით ცხელ ნახშირზე, ხშირად გადააბრუნეთ, რომ ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას. ტემპერატურა: მნიშვნელოვანია, რომ ქაბაბი არ გამოშრეს, ამიტომ შეწვის დრო და ტემპერატურა კონტროლირებადი უნდა იყოს. 4. სოუსი და მირთმევა: სოუსი: მოამზადეთ ტომატის სოუსი, რომელიც შედგება ტომატპასტის, ხახვის, ნივრის და სანელებლებისგან. მირთმევა: ქაბაბი მიირთვით ცხლად, ლავაშთან, ახალ ხახვთან, პომიდორთან, კიტრთან და მწვანილთან ერთად. დამატებითი რჩევები: ხორცის ხარისხი უმნიშვნელოვანესია. სანელებლების ბალანსი ქმნის განსხვავებას. შეწვის ტექნიკა განსაზღვრავს წვნიანობას. 4 minutes წინ, Mulan said: რეცეპტები ვნახე და რაღაც არ მომწონს ეს კაია, ცოტა პრაქტიკაც და ეგაა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი @Moor შამფურის გარეშე ვერა კაცო? აეროგრილში უნდა შევწვა რკინის ბადეზე @Moor ქინძი იმენა ახალი უნდა? ხმელს ვაპირებდი და სუმახს კიდევ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი 1 minute წინ, Mulan said: შამფურის გარეშე ვერა კაცო? 1 minute წინ, Mulan said: ქინძი იმენა ახალი უნდა? კარგი თუ გინდა, გითხარი და თავში ქვა გიხლიათქო, ნუ დამაწერინებ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი 4 minutes წინ, Moor said: კარგი თუ გინდა, გითხარი და თავში ქვა გიხლიათქო, ნუ დამაწერინებ რა უნდა ქაბაბში მწვანილს ბარემ პურსაც დავალბობ და კატლეტს დავარქმეევ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Houston Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი კარლსონის შემწვარი გუფთები Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 22 თებერვალი Author Posted 22 თებერვალი 3 minutes წინ, Houston said: კარლსონის შემწვარი გუფთები შინამტაჯველი დეიდა წვავდა მაჭკატებს და კარლსონი ჭამდა ისე მაჭკატებსაც ჩემ ჭკუაზე ვაკეთებ და არასდროს გამომდის ვუყურებ ახლა ამ ხორცს და ველი ინსპირაციას როგორ გავაკეთო ეს ქაბაბი აეროგრილში @Houston მწვანილი მართლა უნდა? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Houston Posted 22 თებერვალი Posted 22 თებერვალი 1 minute წინ, Mulan said: მწვანილი მართლა უნდა? არვიცი, რა მნიშვნელობა აქვს? როგორიც მოგწონს ისეთი გააკეთე 3 minutes წინ, Mulan said: როგორ გავაკეთო ეს ქაბაბი აეროგრილში ბეკონში გაახვიე Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა