Jump to content
×
×
  • Create New...

ლეღვის მურაბას


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, Mulan said:

ქაბაბს და ხინკალს იქეთ ვერ წავიდა მოთხოვნილებები 

არ ვიცი სად ნახულობ ამას, მაგრამ ჩემკენ პპირიქითაა, ძალიან განუვითარდათ ადამიანებს რეცეპტორები. მე უბრალოდ არ შევდივარ მაგ ხალხში :hah:

 

გოგო, ვჩხვლეტ და წყალს ვასხამ და ვაჩერებ, გამოსდის ეს სიშავე.

1 საათის წინ, ASIA said:

არ ვიცი რას ნიშნაბს ლეღვის ფერის გამოცლა

დავწერე და აწი გეცოდინება

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

48 minutes წინ, marguerite said:

წყალს ვასხამ

ცივ წყალს? და სიშავეს რატომ აცლი = გემოს გამო თუ ფერი არ მოგწონს?

Share on other sites

  • ფორუმელი
31 minutes წინ, marguerite said:

გოგო, ვჩხვლეტ და წყალს ვასხამ და ვაჩერებ, გამოსდის ეს სიშავე

:scared:

ოკ მარგო

 

შენ ლეღვი არ გიყვარს ალბათ

 

14 minutes წინ, ASIA said:

ცივ წყალს? და სიშავეს რატომ აცლი = გემოს გამო თუ ფერი არ მოგწონს?

კაი კითხვაა

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 საათის წინ, ASIA said:

ეს პოსტი რომ წავიკითხე, გავძვერი ლეღვზე ... არ ვიცი რა ამ კოღოებმა გადამიყვანეს ჭკუაზე - ეზოში ვერ გავდივარ და ხილს ვერ ვკრიფავ ან სპირალები უნდა ვატარო თან . . . აივანზე სულ ანთილი მაქვს და სახლში პატარა რაღაც აპარატები მაქვს სულ ჩართული . . . ძააააააან ბევრი კოღოებია . . . 

კოღოები სად ნახეთ. წელს რაღაცნაირი ზაფხულია, არანაირი მწერი, კოღო და კალია არ შემხვედრია

 

 
Share on other sites

35 minutes წინ, Moor said:

კოღოები სად ნახეთ.

აუუუუჰ ზესტაფონში წაგვლეკეს, მარტო წელს კი არა, ყოველ წელს ასეა - ეზოში გავლა შემაზარეს. სპირალები მაქვს ანთილი და ისე ვმოძრაობ ეზოში, მარაა ხანდახან მავიწყდება წაღება და ....

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ASIA

ლეღვი უნდა იყოს ქარვისფერი მურაბაში, თითზე ჩამოსათვლელად მაქვს მომზადებული, მაგრამ ფერის გამოყვანის გარეშე არასდროს.

23 minutes წინ, Mulan said:

შენ ლეღვი არ გიყვარს ალბათ

ლეღვი არც ლეღვად მიყვარს და არც მურაბად, მაგრამ ვისაც უყვარს ისიც ასე ამზადებს

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, marguerite said:

ვისაც უყვარს ისიც ასე ამზადებს

ჰო და მაგათ დასაცინადაა ეს თემა გახსნილი

არ გივარგათ გემოს რეცეპტორები ვისაც თეთრი ლეღვის მურაბა გგონიათ ლეღვის მურაბა და რომ ქარვისფერი უნდა იყოს აუცილებლად  ლეღვის მურაბა თურმე :lool:

პლუს, ყველაზე მთავარი- ლატექსია ის რაც დაჩხვლეტილ ლეღვს გამოსდის წყალში მოთავსებისას, ლატექსის გლუკოზასთან კონტაქტში იღებ იმ სიმკვრივეს რაც მასში გინდა რომ ნახო, პიკანტური წებოვანება რომელიც გიზიდავს. ჯემისებრი დონდლო ლეღვი კი არა, შეკრული მკვრივი კნატუნა  ლეღვი. რაც კაი და ძვირფასია ლეღვში წყალს ატან თურმე და რაღა რჩება :lool:

მარტივი ქიმიაა მოკლედ, მაგას ვამბობ ვინ რას როგორ ამზადებს ვერ რამეზე მეტყველებს და მე რა შთაბეჭდილებაც დამრჩა და ეს ისედაც ვიცოდო მამენტ იმაზეა თემა

 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

კრატუნა გამომდის, წინა პოსტებშიხ დავწერე

 

მულან, მეათედ რომ გააკეთებ, მერე იჭყლოპინე, პირველად გააკეთა და წაგვლეკა

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   250 all people including: 1 წევრი, 1 ანონიმური, 248 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(14)
    • YandexBot(2)
    • Googlebot(1)
    • JOTO