ფორუმელი Moor Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 5 საათის წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: დღეს ჩვენი საუბრის თემა იქნება უსაფრთხო ჩამოჭრის ტექნიკები. ჯერ ჭრი და მერე ყინავ. შემდეგ ტოსტზე ადებ და ადნობ. შენ შეგიძლია არ დააცადო გადნობა 1 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი (შესწორებული) 27 minutes წინ, Mulan said: გადადება ღორის ქონისაა კარგი. არა მუცლის გადამდნარის, არამედ მაგარი, კანქვეშა ქონის. დაადე კაი სქელი და ფართე ნაჭერი შავ, მაგარ (იდეალში გამხმარ) პურს, მიაყუმბარე, გაიმეორე სამ-ხუთჯერ, დააყოლე უმაგრესი ყავა დიდი ჭურჭლით (ჭამის პროცესშიც კარგია წრუპვა მამენტ) და შეუვარდი ცხოვრებას წელში 👍კარაქი თუ გადასმული არაა, ნიტო შეგრძნებას ტოვებს, მითუმეტეს გაყინული. ნუ პიემესის დროს ვერ გეტყვი 😁 27 minutes წინ, Mulan said: 46 minutes წინ, Venus said: დარბილებული (ცოტა შემდნარი) სუნი აქვს ეგეთს სტრანნი ნაღების სუნი არ ვოცი შენ რომელ კარაქს ჭამ, მაგრამ ბებოს მოდღვებილ კარაქს (თუ ბებო ძროხას არ ჭყიპავს რამით) არანაირი წამლის სუნი არ აქვს. თავისებური მომძაღო არომატი შეიძლება, ჯიშიან გლეხის ქალს რომ გაგახსენებს Edit: ნაღების ყოფილა და წამლების წავილითხე რატომღაც აღარ წავშალე, განმარტებას ვურთავ უბრალოდ. Edited 23 აპრილი by ბალთაზარ შამანაური ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 1 minute წინ, ბალთაზარ შამანაური said: არა მუცლის გადამდნარის *ანუ განა ეგ არ მიყვარს, ღვთაებრივი პროდუქტია, უბრალოდ ასეთი ბადექონი გადასმულია კარგი. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 23 აპრილი Author Posted 23 აპრილი 17 minutes წინ, Moor said: ჯერ ჭრი და მერე ყინავ კარგი მიგნებაა, ოღონდ დაჭრილის შენახვა შედარებით დიდ ადგილს წაიღებს საყინულეში მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 5 საათის წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: აქ ვიკრიბებით და ვსაუბრობთ გაყინულ კარაქზე დღეს ჩვენი საუბრის თემა იქნება უსაფრთხო ჩამოჭრის ტექნიკები. ვინ რომელს ვიყენებთ, რომელს რა უპირატესობა აქვს და ასე შემდეგ. უსაფრთხოების საკითხი ჩემთან არასდროს დამდგარა, რავი მოხმარება ჭირს ხოლმე უბრალოდ. მე თხელ ანათალს ვაცლი ასეთ დროს. დანას ისე ვუსვამ, როგორხ შალაშინოს პირს (ოღონდ არა დახრილად) და მიღებულ თხელ ბურბუშელას ფიზიკირი ძალის გამოყენებით ვაჭყლიტავ პურზე. თუ გამხმარი პური მაქვს, უფრო მოზრდილი ჩამონაჭრებიც შემიძლია დავაჭყლიტო, გაუძლებს. ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Venus Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 2 საათის წინ, ბალთაზარ შამანაური said: ვის, რანაირად? ფიზიკირად საწვალებელია გაყინულის ჭამა, ვერ გადაისვამ რამეზე ადამიანირად, გემოც იმდენად არ იგრძნობა. რაც არის, იმას სჯერდებიან ალბათ. ხო ვერც მე ვხვდები გაყინულის მუღამს. რაც არის იმას სჯერდებიან კი არა ზუსტად იმიტო ჭამენ ჩემსას, რო გაყინულს პურზე ვერ უსვამენ 🤨 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Venus Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 2 საათის წინ, Mulan said: სუნი აქვს ეგეთს სტრანნი ნაღების სუნი კარაქის გემო ყელში უნდა იგრძნო ჭამისას. ნუ მე ეგეთი მომწონს. ის ტრადიცია მომწონდა, დილაობით სკოლაში წასვლისას რაღაც სასწაულ ყვითელ ვითომ კარაქს რო ვჭამდით საწყალი ბავშვები, მერე თაფლს გადავაწუწავდით მე კიდევ მანის ფაფაში კარაქი მომწონს ღომშიც მომწონს კარაქი კიდევ, ცხლად რომ ჩააგდებ და აურევ და მერე პიტნიან ნადუღს მიუკუსკუსებ გევრდზე გადასმა არცაა საჭირო გადადებაც საკმარისია რავი მე ვერ ვგრძნობ ვერაინაირ სუნს, ჩვეულებრივია ჩემთვის. კარაქი ყველაფერში მიყვარს, მარა მანის ფაფას ვერაფრით შევჭამ, ცუდად გავხდები ალბათ 😅 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი (შესწორებული) 1 საათის წინ, Venus said: რავი მე ვერ ვგრძნობ ვერაინაირ სუნს, ჩვეულებრივია ჩემთვის. კარაქი ყველაფერში მიყვარს, მარა მანის ფაფას ვერაფრით შევჭამ, ცუდად გავხდები ალბათ 😅 აქვს სუნი კი უი რას ამბობ მანი არის გოჭობა მაბოდებს ისე მიყვარს ფაფები მიყვარს კიდევ მოხალული მჭადის ფქვილის ფაფა მიყვარს საასწაულიააა. ეგეც კარაქით Edited 23 აპრილი by Mulan Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა