ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი აქ ვიკრიბებით და ვსაუბრობთ გაყინულ კარაქზე დღეს ჩვენი საუბრის თემა იქნება უსაფრთხო ჩამოჭრის ტექნიკები. ვინ რომელს ვიყენებთ, რომელს რა უპირატესობა აქვს და ასე შემდეგ. მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 23 აპრილი Author Posted 23 აპრილი რაღა დაგიმალოთ და მე ოთახის ტემპერატურის დანით ვჭრი-ხოლმე მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 23 აპრილი Author Posted 23 აპრილი ჩამოჭრის ასეთი ხერხი, მით უმეტეს, როცა 200 გრამიანი ნაჭრიდან ხდება ჩამოჭრა, უსაფრთხოებით ვერ დაიკვეხნის, მოსალოდნელია დანის გვერდულად ასხლეტა და გარემოს დაზიანება, ასევე არსებობს კარაქის გადავარდნის საშიშროება. რისკების მინიმუმამდე დასაბანად, საჭიროა კარაქის მთლიანი ნაჭერი მყარად დავაფიქსიროთ მაგიდაზე ან სხვა ზედაპირზე და მხოლოდ შემდეგ შევუდგეთ დანის გამოყენებას. ამ ხერხის უპირატესობა მისი ადვილად ხელმისაწვდომობაა მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Venus Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი რო კითხო დარბილებული (ცოტა შემდნარი) არავის უყვარს, გაყინული ურჩევნიათ, მარა სულ შეჭმული მხვდება ჩემი ოთახის ტემპერატურის კარაქი 🤨 Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი საწყალი ოსვალდო რიოსი Posted 23 აპრილი Author Posted 23 აპრილი 14 minutes წინ, Venus said: სულ შეჭმული მხვდება ჩემი ოთახის ტემპერატურის კარაქი 🤨 მერვე და მეცხრე ვიქტორინის გამარჯვებული Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი მე მიყვარს გაყინული კარაქის ჭამა. რამდენიმე თვეში ერთხელ წამომივლის ხოლმე და პმს ის დროს ვჭამ. ერთ დღეში შეიძლება 200 გრამი ვჭამო. აი ასე უბრალოდ დანით ჩამოვჭრა და ვჭამო ყველივით მაცივარში მიდევს მარაგი, როდის წამომივლის ხზ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი ბალთაზარ შამანაური Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 13 minutes წინ, Venus said: რო კითხო დარბილებული (ცოტა შემდნარი) არავის უყვარს, გაყინული ურჩევნიათ ვის, რანაირად? ფიზიკირად საწვალებელია გაყინულის ჭამა, ვერ გადაისვამ რამეზე ადამიანირად, გემოც იმდენად არ იგრძნობა. 16 minutes წინ, Venus said: მარა სულ შეჭმული მხვდება ჩემი ოთახის ტემპერატურის კარაქი რაც არის, იმას სჯერდებიან ალბათ. 4 საათის წინ, საწყალი ოსვალდო რიოსი said: ზანგი მივედი ოფისში © Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 23 აპრილი Posted 23 აპრილი 16 minutes წინ, Venus said: რო კითხო დარბილებული (ცოტა შემდნარი) არავის უყვარს, სუნი აქვს ეგეთს სტრანნი ნაღების სუნი კარაქის გემო ყელში უნდა იგრძნო ჭამისას. ნუ მე ეგეთი მომწონს. ის ტრადიცია მომწონდა, დილაობით სკოლაში წასვლისას რაღაც სასწაულ ყვითელ ვითომ კარაქს რო ვჭამდით საწყალი ბავშვები, მერე თაფლს გადავაწუწავდით მე კიდევ მანის ფაფაში კარაქი მომწონს ღომშიც მომწონს კარაქი კიდევ, ცხლად რომ ჩააგდებ და აურევ და მერე პიტნიან ნადუღს მიუკუსკუსებ გევრდზე 1 minute წინ, ბალთაზარ შამანაური said: ვის, რანაირად? ფიზიკირად საწვალებელია გაყინულის ჭამა, ვერ გადაისვამ რამეზე ადამიანირად, გემოც იმდენად არ იგრძნობა. გადასმა არცაა საჭირო გადადებაც საკმარისია Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა