ASIA Posted 14 იანვარი Posted 14 იანვარი (შესწორებული) 2 საათის წინ, Houston said: ამ დროს სრულიად უსარგებლო კომბოსტოში ტენი მამაკაცების უმრავლესობას რააატომღაც არ უყვართ ტოლმა .... აი ააააააააზრზე არ ვარ რატომ - არადა უმაგრესია ტოლმა, დედაჩემის გაკეთებული საერთოდ! 1 საათის წინ, ფორთოხალი said: გადარეული იყო წევიდო მოვსინჯო და მეც გადევირიო? დღეს ახალი წელია, ხვალ ან ზეგ მოვსინჯავ. 1 საათის წინ, Mulan said: ვერ კითხე რეცეპტიი?ან როგორი იყო? აი რათ გინდა რეცეპტი - მაინც შენ ჭკუაზე გააკეთებ, ხოდა მოშუშე და დალშე მეიფიქრებ . . . გილოცავთ ახალ წელს - ყველაფერს საუკეთესოს გისურვებთ! Edited 14 იანვარი by ASIA Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 14 იანვარი Posted 14 იანვარი დედაჩემი ბრინჯს მოუხარშავად აძლევდა ხოლმე ფარშს და მეც ასე ვაკეთებ - მერე ხარშვისას ბრინჯი მოიმატებს ზომაში და ტოლმაც კარგი შეკრული გამოდის. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 14 იანვარი Author Posted 14 იანვარი აუ დამღალა რა ამ ტოლმის კეთებააამ რამდენი ჩალიჩი ჭირდება თან უინტერესო ჩალიჩიი დუღს ახლა და ვნახავ მალე, აბა რა გამოვიდა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 14 იანვარი Author Posted 14 იანვარი (შესწორებული) რა თქმა უნდა ხორცის შეკმაზვისას გამოვიყენე ძირა, ხმელი ქინძი და ხმელი სუნელიც, წვენი რომელშიც ვხარშავ არის ხახვის ნივრის ნამდვილი შაფრანის, მიხაკისა და პომიდვრის წვენი. @ASIA სომხური რეცეპტი ვნახე და ცხელი წყალი უნდა დაასხა ბრინჯს და დააყოვნო, ისეთი უნდა შეურიოო და ეგრეც მოვიქეცი. პლუს კომბოსტო მარილიან წყალში მოვწალე მარა დაამტაანჯაააა ვერ ვუღებ გულს კაცია რა ოჯახში საჭირო უნდა გეგდოს ერთი კაი ალესილ დანიანი კაცი სახლში ლამის დავიმდუღრე ორჯერ Edited 14 იანვარი by Mulan Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 14 იანვარი Posted 14 იანვარი 23 minutes წინ, Mulan said: თან უინტერესო ჩალიჩიი კაცმა რომ თქვას და გულწრფელად რომ მოგახსენოთ, სამზარეულო სრუუუუულიად უინტერესო ადგილია - მე სახელდახელო და უცბად გასაკეთებელი რამეები უფრო მომწონს . . . მთელი დღე სამზარეულოში რა გამაჩერებს . . . Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 14 იანვარი Author Posted 14 იანვარი 1 minute წინ, ASIA said: კაცმა რომ თქვას და გულწრფელად რომ მოგახსენოთ, სამზარეულო სრუუუუულიად უინტერესო ადგილია - მე სახელდახელო და უცბად გასაკეთებელი რამეები უფრო მომწონს . . . მთელი დღე სამზარეულოში რა გამაჩერებს . . . ზარმაცი სენიორა ბრძანდებით გეთაყვა? არ მჯერა დაჟე პასტის ცომი მოვზილე, ტალიატელე მინდა გავიკეთო, ბრის ბოლო ნაჭერი მიგდია მაცივარში. ხვალ დილას გავიკეთებ სავარაუდოდ სამსახურში წასვლამდე, გამოვსკდები Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 14 იანვარი Author Posted 14 იანვარი საკაიფო გამოვოდა ხაააალხნოოო, ხორცი ცოტა ლიმნის წვენით გავაზავე და საოცრეეებააააა Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 14 იანვარი Posted 14 იანვარი 1 minute წინ, Mulan said: საკაიფო გამოვოდა ხაააალხნოოო, ხორცი ცოტა ლიმნის წვენით გავაზავე და საოცრეეებააააა ხო გაქციე ხორცის მჭამელ ტირანიზავრად Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა