Jump to content
×
×
  • Create New...

ვინაა თანახმა


Mulan
 Share

Recommended Posts

22 minutes წინ, Mulan said:

გაკეთება თქვენ არ იცით თევზის და შემწვარი თევზი და ვსო?

მაგაში გეთანხმები - თევზეული არ ვიცით კარგად, ამიტომ ვიგონებთ მერე ბროწეულებს და მაიონეზებს.

Share on other sites

  • ფორუმელი
30 minutes წინ, ASIA said:

:rolf:

რათა, რათა ....

  თევზი ქინძმარშიც მიყვარს, ბულიონიც, კატლეტიც, სალათებიც, შნიცელიც, შებოლილიც, ისე შემწვარი და მოხრაშულიც საწებელით, პიურეთიც,ღვეზელებიც და რავი რანაირი არა. მარა რა მაიონეზი და ნიგოზიი

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი
3 საათის წინ, ASIA said:

ნუ ეს ხო, მარა არც იყო ალბათ საჭიროება კლიმატის გამ0.

რანაირად?

იყო როგორ არ იყო უბრალოდ ყოვლად გაუგებარია ზამთარში რას ჭამდენნ ხორციანს. ალაბთ კლავდნენ გვიან.

ხო ერთი სვანეთშია კიდე ზისხოორა, სისხლის ძეხვი ოღონდ ეგეც სისხლისაა.

1 საათის წინ, Mulan said:

თქვენ თუ ყველა ძაძიკიან მწვადზე არ გადაგიყვანეთ და არ დაგავიწყებინოთ ქართველობა  მე მულანი არ ვიყო რაა :lool:

:lool:

 

 

ფუი ეშმაკს :D :ხეზეკაკუნისსიმაილი:

1 საათის წინ, ASIA said:

მეც ეგ დამემართა - მოხარშულ სიმინდზე და ნესვზე წაუსვეს მწვანე აჯიკა, გამოოოოვშტერდი..... ხოდა ჩუმად გავსინჯე და მომეწონა.:D

მეგობრის ცოლი უშვებოდა აჯიკას.

ჯერ ჩვენთვის (ძაან მწარე იყო ეგეც)

და მერე თავისთვის კიდე იყრიდა :D

და ჭამდა გეგონება შოკოლადი ეჭამა :D

53 minutes წინ, ASIA said:

@Mulan

რა ვქნა - არ მიყვარს ეს "კუხნა" და მომკალით.... დედა სულ მუშაობდა და არც მას ეცალა დიდად, რაც პენსიაში გავიდა მერე უფრო, მარაა ბებია და ბაბუა დაქორწინების შემდეგ 10 წელი და მეტიც ჯერ სოხუმში ცხოვრობდნენ, მერე რამდენიმე წელი ბათუმში და ბებია ამზადებდა საოცრად - მეგრულ-აჭარულ-იმერულ ნარევს და საოცარ რაღაცეებს - ყველის კვერებს აკეთებდა მეგრული წესით ნუუუუუუუუუუუ ეგეთი აღარც მიჭამია, საცივი და ხარჩოც რაღაც სხვანაირი გამოდიოდა... ბატის და კვატის ხარჩოს აკეთებდა კვაწარახით ან ტყლაპით - ისეთი არც მე და არც დედამ არაფერიც არ ვიცით!

ეგაა რო არ იციან ხოლმე რეცეპტების ჩაწერა. მემაქვს რეცეპტებსი წიგნი დედაჩემისაც და ბებიაჩემისაც შნახული.

39 minutes წინ, Mulan said:

შეიძლება ტყლაპი გამოაშრო ღუმელში და დაფხვნა პუდრივით და ის პუდრი გახსნა წყალში მერე ან ცხელ წყალში დაალბო და ბლენდერით ბჟჟჟ

 

 

სმუზი ბრად

რძეში.

 

35 minutes წინ, ASIA said:

რაც არ ვიცით ქართველებმა, არის თევზეული. არადა მიყვარს თევზი, განსაკუთრებით ბროწეულის წვენში და ნიგოზში, ამ ბოლოს მაიონეზშიც ძალიან მომწონს.

ნიგოზში? არ გამიგია.

I killed my master. Why did he then give me a weapon?"

Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords.

შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098

Why carry a gun? Because 1911 > 911.

t90a.sarahah.com
Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
8 საათის წინ, t-90 said:

ეგაა რო არ იციან ხოლმე რეცეპტების ჩაწერა. მემაქვს რეცეპტებსი წიგნი დედაჩემისაც და ბებიაჩემისაც შნახული

:love:

დამფასებელი დააფასებს მაგას!

 

მე ჯერ ფოლდერში ვინახავ ათასნაირ რეცეპტს და წლებია ვეძებ რეცეპტრბის წიგნივით რვეულს, აი წლეეებს რო გაუძლებს, დიიდი უნდა იყოს, რომ გადაშლი უუზარმაზარი (მისთვის სპეციალური მეტალის სარეცეპტო მაქვს შერჩეული) მარა ვერ ვპოულობ. ათასნაირი დებილობებია და ჯერ ვერ. 

ვაფშე ვფიქრობ და სავარაუდოდ ეგრე ვიზამ, რამდენიმე სტამბა მაქვს შერჩეული, ავაწყობ მე თვითონ დიზაინს,  დავაკაბადონებ და დავაბეჭდინებ იმათ. ქაღალდის ხარისხზეც  მე ვიზრუნებ. ზუსტად ვიცი როგორი მინდა რომ იყოს. რამდენიმე სანიშნი უნდა ქონდეს, არე კომენტარებისთვის და ზემოდან უნდა ეფარებოდეს გამჭვირვალე რამე საყვარლობა გარეცხვად გაწმენდადი პლასტმასის დაფა ან რამე ეგეთი მასალა. ( ეგარ ვიცი რა)

სახლის მისამართი და ორნამენტები და მთელი ამბავი მინდა ზედ რომ ეწეროს კიდევ :lool:

აი ხო რა ამბავია თითქოს რეცეპტების რვეულისთვის ამდენი ჩალიჩი მარა ოოო!!!!

გადავწერ ყველა რეცეპტა და ბაზისებს და დავიძინებ მშვიდად!

 

 

 

:lool:

 

ვიცი უსაქმური რო ვარ

 

 

Edited by Mulan

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)
1 საათის წინ, Mulan said:

 

დამფასებელი დააფასებს მაგას!

მე ვაფასებ. განსაკუთრებით მაგათ ხელით ჩაწერილ რეეცეპტებს.

1 საათის წინ, Mulan said:

 

ვიცი უსაქმური რო ვარ

აჰამ. :D

შენით ჯოია :D

Edited by t-90
I killed my master. Why did he then give me a weapon?"

Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords.

შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098

Why carry a gun? Because 1911 > 911.

t90a.sarahah.com
Share on other sites

  • ფორუმელი

როგორ გვშიებია გუშინ საღამოს))

33 გვერდი ამოვტენეთ უცბად

 

ეხლა ისე ხართ გატრუნულები მინიმუმ ბუტერბროდები გაქვთ შესანსლული

Share on other sites

12 საათის წინ, Moor said:

ბულიონიც, კატლეტიც, სალათებიც, შნიცელიც,

 

12 საათის წინ, Moor said:

ღვეზელებიც

 

არაა ჩემი სფერო ...

 

12 საათის წინ, Moor said:

თევზი ქინძმარშიც მიყვარს

 

12 საათის წინ, Moor said:

შებოლილიც, ისე შემწვარი და მოხრაშულიც საწებელით,

ეს ხო.

 

12 საათის წინ, Moor said:

მარა რა მაიონეზი და ნიგოზიი

ქინძმარს დაუმატებ ნიგოზს და ხახვს, ნიორს წიწაკას ეგ არის ან ამავე კომბინაციაში ძმრის ნაცვლად ბროწეულის წვენს. 

ხახვი, ქინძი, ცერეცო, შავი პილპილი, ნიორი დავამტებ ძმარს, მოვურევ კარგად და დავამარინადებ თევზის შეწვამდე, მერე ვუმატებ მაიონეზს და თბილ წაყალს და ამ სოუსში პირდაპირ ცხელ თევზს ვალაგებ - მე მომწონს.

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   30 all people including: 0 წევრი, 0 ანონიმური, 30 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • Chrome(18)
    • Googlebot(4)