Jump to content
×
×
  • Create New...

ვინაა თანახმა


Mulan
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
ონლაინ, marguerite said:

@Mulan

დედაჩემმაც ბებიასგან იცის და უგემრიელეს რამეებს ამზადებს, ზუსტად ბებიას საჭმლის გრმოები აქვს

:love:

 

რა მაგრობაა

 

 

ლობიოს მოვხარშავ ტყლაპში

და მერე ტყლაპის სოუსით შევაზავებ ამ კაკლებს

სალათის ფორმატში მიყვარს მე ლობიო :jump:

 

ვსოო მომოვიდა იდეააა

დაიშალეთ

:lool:

 

 

ტყლაპის სოუსს ექნება, სვანური მარილი, ნიგოზი, ხმელი სუნელი  ცოტა მეტი და ხმელი ქინძი

 

ფჰჰჰ

მოვაყრი ბროწეულს და ხახვის მარინადთან ერთად იქნება სასწააუულიი

მჭადებიც

 

ხმერთოოო როდის მოვა შაბათიი

 

 

 

Share on other sites

21 minutes წინ, Mulan said:

დასვენებული გამოვდივარ სამზარეულოდან.

ვაიმე ამის გოუთხოვრობა შეიძლება?:D

22 minutes წინ, Mulan said:

იდეები გამოუშვით

ბებია დაქუცმაცებულ ტყლაპს დაალბობდა საღამოთი ცხარე ძმარში, დილით დაუმატებდა ქინძს, ნიორს წიწაკას, გადადუღებულ და გაგრილებულ წყალს გემოვნებით და კიდევ შეიძლება რამეს არ მახსოვს და საუკეტესო რამე იყო ე.წ. ტარანთან.

კვატი და ბატის ხარჩოში როგორც მახსოვს ძმარს არ აძლევდა და აძლევდა კვაწარახს ან ტყლაპს

Share on other sites

  • ფორუმელი
ონლაინ, Mulan said:

:love:

 

რა მაგრობაა

 

 

ლობიოს მოვხარშავ ტყლაპში

და მერე ტყლაპის სოუსით შევაზავებ ამ კაკლებს

სალათის ფორმატში მიყვარს მე ლობიო :jump:

 

ვსოო მომოვიდა იდეააა

დაიშალეთ

:lool:

 

 

ტყლაპის სოუსს ექნება, სვანური მარილი, ნიგოზი, ხმელი სუნელი  ცოტა მეტი და ხმელი ქინძი

 

ფჰჰჰ

მოვაყრი ბროწეულს და ხახვის მარინადთან ერთად იქნება სასწააუულიი

მჭადებიც

 

ხმერთოოო როდის მოვა შაბათიი

 

:crazy:

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი

შეიძლება ტყლაპი გამოაშრო ღუმელში და დაფხვნა პუდრივით და ის პუდრი გახსნა წყალში მერე ან ცხელ წყალში დაალბო და ბლენდერით ბჟჟჟ

 

 

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Mulan

გემრიელი იქნება, მე ყველანაირი ლობიო მიყვარს, მგონი, მხოლოდ სუნელებიანს ვერ ვჭამ, მარტო ქინძი, ხახვი და ნიორი უნდა ჰქონდეს :mnia:

ისე დედა ადრე მგონი კვაწარახს(თუ გაგიგიათ) უკეთებდა, მე არ გამისინჯავს

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
1 minute წინ, ASIA said:

ვაიმე ამის გოუთხოვრობა შეიძლება?:D

ბებია დაქუცმაცებულ ტყლაპს დაალბობდა საღამოთი ცხარე ძმარში, დილით დაუმატებდა ქინძს, ნიორს წიწაკას, გადადუღებულ და გაგრილებულ წყალს გემოვნებით და კიდევ შეიძლება რამეს არ მახსოვს და საუკეტესო რამე იყო ე.წ. ტარანთან.

კვატი და ბატის ხარჩოში როგორც მახსოვს ძმარს არ აძლევდა და აძლევდა კვაწარახს ან ტყლაპს

აბბააა ეგეც შეიძლება

ეი ძმარში?

მმმ

მაგასაც დავტესტავ

 

მარა თევზი არ მიყვარს ისევ ბოსტნეულზე ან შემწვარ ქათამზე თუ გამოვიყენებ

ქათამი არ მიჭამია ორი წელია ლამის ოღონდ :lool:

1 minute წინ, marguerite said:

ისე დედა ადრე მგონი კვაწარახს(თუ გაგიგიათ) უკეთებდა, მე არ გამისინჯავს

რას ქვია გამიგია

იმერელი ვარ

კვაწარახი არის საოცარი რამ

აკვდება ლობიოს

ეგეთი გემრიელი ლობიო არც ერთია 

მხოლოდ კვაწარახიანი!

საოცრებააა

 

 

Share on other sites

  • ფორუმელი
3 minutes წინ, Moor said:

:crazy:

შენ ამასაც შეჭამ სადმე ჩუმად მოხვალ და მერე აღიარებ კუთხეში მიმალული ბაღანასავით ისა ვჭამე და არ იყო ცუდიო

ნუ ქირქილებ მაინც ტუტუცურად

 

 

Share on other sites

21 minutes წინ, Mulan said:

თევზი არ მიყვარს

რაც არ ვიცით ქართველებმა, არის თევზეული. არადა მიყვარს თევზი, განსაკუთრებით ბროწეულის წვენში და ნიგოზში, ამ ბოლოს მაიონეზშიც ძალიან მომწონს.

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share

  • Who's Online   34 all people including: 0 წევრი, 0 ანონიმური, 34 ვიზიტორი სრულად ნახვა

    • YandexBot(1)
    • Chrome(11)
    • Googlebot(1)