ფორუმელი იასამნისფერი Posted 25 სექტემბერი, 2022 Posted 25 სექტემბერი, 2022 @marguerite რასაც კერძს აძლევს ის არომატი მომწონს, მაგრამ თვითონ ხახვს ვერ გავეკარები, თუნდაც დაბლენდერებულს რას უკეთებ ხოლმე ხახვს? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 25 სექტემბერი, 2022 Posted 25 სექტემბერი, 2022 @იასამნისფერი მეც მქონდა ხახვის აუტანლობა, მხოლოდ გემოსიც და შენ თუ კონსისტენცია არ გიყვარს, დაბლენდერება შველის ლობიოს სალათს, ბარდას, მუხუდოს, ოსპს, ბრინჯს, ჩაშუშულ პომიდორს, მოხარშულ კარტოფილს მწვანილებთან, ჭარხალხს ტყემალში ეს ჩემები, ახლა ოჯახისთვის: ჩახოხბილს, სოუზს, სუპს, ლობიოს, თევსა და ხორცს ხარშვისას, კატლეტს... 1 ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი რედაქცია Posted 25 სექტემბერი, 2022 Posted 25 სექტემბერი, 2022 ხახვზე გულის რევის შეგრძნება მაქვს: მაკარონში, კარტოფილში და კვერცხში. Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა