Jump to content
×
×
  • Create New...

ყავა და სხვა


Recommended Posts

  • ფორუმელი
4 minutes წინ, ASIA said:

მწვანე პამიდორის მწნილივი მკვრივი არ არის მართლაც,

რავი აქეთ პირიქით მწვანე პომიდორის მწნილი მკვრივია და დანით იჭრება.

 

წითელი ორნაირია

ა) დამსკდარი (ტიპა გათხლეშილი)

ბ) მთელი

 

მე წითელი ბ) -ს ფანი გახლავართ.

Share on other sites

  • ფორუმელი
2 minutes წინ, Freeman said:

არა სენიორა

წითელი

sciF18.jpg

 

ამ ქარხნულებს მართლაც მოტკბო გემო აქვთ და რატო არვიცი

ამას უცხოელების გარდა არც  არავინ ყიდულობს აქეთ

Share on other sites

  • ფორუმელი

@Freeman

კომბოსტოს მწნილზე რა აზრის ხართ სენორ?

 

1. წითელი პომიდვრის მწნილი

2. წიწაკის მწნილი

მარა იდეალურ შემთხვევაში ეს 1 და 2 ერთადაა + ნიორი

და უაიმეეეე გამოდის მომჟავო და მოცხარო წვენით ღმერთოოოო

3. კომბოსტოს მწნილი

4. კიტრის მწნილი

5. ნიორის მწნილი

 

 

Share on other sites

  • მოდერატორი
ონლაინ, Houston said:

კომბოსტოს მწნილზე რა აზრის ხართ სენორ?

ძალიან მაგარია სენიორ.

ბებიას სანამ შეეძლო კეთება, ყოველთვის იყო სახლში.

ნებისმიერ კერძს ატანდა :დ

Share on other sites

Posted (შესწორებული)
2 საათის წინ, Houston said:

რავი აქეთ პირიქით მწვანე პომიდორის მწნილი მკვრივია და დანით იჭრება.

 

აქაც ეგრეა და ეგ დავწერე კიდეც, რომ მწვანესავით მკვრივი არ არის წითელითქო - "თ" გამომრჩენია უბრალოდ.

2 საათის წინ, ASIA said:

მწვანე პამიდორის მწნილივი მკვრივი არ არის მართლაც, მაგრამ სიტკბოსი რა მოგახსენოთ - წვენიც კი საოცრად არომატულია.... 

 

2 საათის წინ, Houston said:

კომბოსტოს მწნილზე რა აზრის ხართ სენორ?

ნებისმიერი მწნილი მომწონს ნივრის და პრასის მწნილის გარდა. ჭარხალი მომწონს კიდო.

Edited by ASIA
Share on other sites

  • ფორუმელი
7 minutes წინ, ASIA said:

ნებისმიერი მწნილი მომწონს ნივრის და პრასის მწნილის გარდა.

მე ნიორი ისე რა, მარა ზოგადად დანარჩენებზე ძვირია.

პრასის არ ვიცი.

ჭარხალი და ბადრიჯანი ორი ერთიმეორეზე დებილი ბოსტნეულია

Share on other sites

35 minutes წინ, Houston said:

ჭარხალი და ბადრიჯანი ორი ერთიმეორეზე დებილი ბოსტნეულია

ვერ დაგეთანხმებით - ორივე მომწონს ფრიად... 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share