Jump to content
×
×
  • Create New...

გერკულესის ფაფა


ფორთოხალი
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
Posted (შესწორებული)

@Moor

უფრო შეწვას ეძახიან ცხიმში, ტაფაზე რომელიც მზადდება 

 

გამოცხობაა დახურულ ღუმელში, უცხომოდ რომ აკეთებენ

Edited by marguerite

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი
10 minutes წინ, marguerite said:

უფრო შეწვას ეძახიან ცხიმში, ტაფაზე რომელიც მზადდება 

 

ეგეც უნდა გამოცხვეს შიგნიდან

:seth:

Aerodynamically, the bumble bee shouldn't be able to fly, but the bumble bee doesn't know it so it goes on flying anyway.

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ფორთოხალი

 

მაინც ასე მოიხსენიებენ. როცა ტაფაზე ამზადებენ ცხიმში, გამოვაცხოს არავინ ამბობს. მათ შორისც არც მე ;(

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite და მაინც, გამოცხობა გამოდის

ცხიმშიც და უცხიმოდაც

:pardon:

რაც გამოდის, ეგაა

Aerodynamically, the bumble bee shouldn't be able to fly, but the bumble bee doesn't know it so it goes on flying anyway.

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ფორთოხალი

ას თუ იფიქრე, კარტოფილის გულიც ცხვება ტაფაზე და ვინმე იყენებს ამ სიტყვას კარტოფილის შეწვასთან მიმართებაში? 

როცა ღუმელში ვაწყობ კანებით, მხოლოდ მაშინ ვეძახი გამოცხობას

ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი...

Share on other sites

  • ფორუმელი

@marguerite :nope: გამოცხობა უნდა ცომეულს

კარტოფილი ბოსტნეულია 

ღუმელში მზადდება უბრალოდ

როგორ შეიძლება გამოცხვეს :hah:

 

მასონებმა მოიგონეს ეგ უწიპუწობა, კარტოფილის მოყვარულები რომ უკეთ ეკონტროლებინათ :yeah:

Aerodynamically, the bumble bee shouldn't be able to fly, but the bumble bee doesn't know it so it goes on flying anyway.

Share on other sites

შექმენი ექაუნთი ან გაიარე ავტორიზაცია

დასაპოსტად რეგისტრაცია ან ავტორიზაციაა საჭირო

რეგისტრაცია

შეგიძლია ძალიან მარტივად დარეგისტრირდე და პოსტო

რეგისტრაცია

ავტორიზაცია

Already have an account? Sign in here.

შესვლა
 Share