Jump to content
×
×
  • Create New...

ამ ორიდან


ფორთოხალი
 Share

Recommended Posts

  • ფორუმელი
51 minutes წინ, Vermillion said:

კამას რაც შეეხება, ზოგჯერ ცერეცოს ასაღებენ მის ნაცვლად. იმიტომ, რომ ცერეცო ბანძია, არაარომატულია და არავის სჭირდება.

 

ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს

 

 
Share on other sites

8 საათის წინ, Mulan said:

@marguerite ლობიოს სოუსებში ვიყენებ, სუპებში ოხრახუშს ვიყენებ, საერთოდ მაგარი ხასიათიანი დაიკოა იმენა :love:

ქინძი+ოხრახუში +ძმარი +ნიგოზი ჩვეულებრივი იმერული კლასიკაა

აი ნიახური ოხრახუშის გათხოვილი დაიკოა რომელსაც ქმარი უკრძალავს შრიალს და ცოტა ჩამქრალია მარა ახალგაზრდობაში მაგარი დრო აქვთ ნატარები ნიახურს და ოხრახუშ, ოხრაუში გაუთხოვარი დეიდაა, ქულ დეიდა :boli:

ქინძი ცოტა კომპლექსიანი დაიკოა სულ არაფერს უმწვანილობას ჯობია რა

ასე ორიგინალურად დანახული მწვანილი პირველად ვნახე :wtf:

დავიჯერო, კუხნაში მარტო დაიტოვები? :D

Share on other sites

ონლაინ, Moor said:

ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს

იმერეთსი რასაც ცერეცოს ეძახიან, აღმოსავლეთში კამას და პირიქით, ხოდა მე სტუდენტობისას მომიწია მწვანილთან "დამოუკიდებელი" ურთიერთობა და დღემდე მე  და დედაჩემი ბოსტანში დარგულ მრავალწლიან ბალახოვან მცენარეს მე კამას ვეძახი, დედაჩემი ცერეცოს!:D

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ASIA მე საერთოდ არ ვიცოდი ცერეცო, მარა დავგუგლე და არ გავს რაც ამომიგდო :დ

 

 
Share on other sites

  • ფორუმელი
22 minutes წინ, Moor said:

ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს

ერევა ხალხს.

 

კამა მხოლოდ აბსენში ვარგა

 

ცერეცო  დებილია პროსტა ახალ კარტოფილს მაინც უხდება რა (ბავშვობის ამბებში), წიწვოვანი ტყის  განცდას გიქმნის ვიზუალური ეფექტით კაიფობ, თან ახალი კარტოფილიც ისეთი დებილია კაი წყვილია, ზედაპირულად ტკვარცალა და სიღრმე ნული, ერთი კბეჩის მერე ამ ღლეობას როგორ ვჭამო ფიქრობ  სოუსი თუ არ მიაშველე რამე ნივრიანი ჯიგრობა ან ახალი მწვანე ტყემალი ქინძსა და ნიორში მუაგრად გაზავებული... 

 

 

Share on other sites

Posted (შესწორებული)
ონლაინ, Moor said:

მარა დავგუგლე

მეც დავგუგლე და დედაჩემი  სწორად ეძახის თურმე - ცერეცო ორწლიანი და კამა ერთწლიანიო.:D

Edited by ASIA
Share on other sites

@Mulan

ცერეცოს რომელს ეძახი - მავალწლიანები რომ გვაქვს იმერლებს ბოსტანში თუ თბილისში რომ ეძახიან ცერეცოს?

Share on other sites

  • ფორუმელი

@ASIA განსხვავდება გოგო. ცერეცო ერთწლიანია როგორც ვიცი და კამა იმენა საუკუნოობით ხარობს, ბებიაჩემს ქონდა ერთი ძირი კამის ეგრე და წლები ხევდებოდა :givi:

არომატულია კამა ძნ, ფერიც აქვს წყალში. აბსენტი თუ გაგისინჯავს კაკ რაზ კამის გემო აქვს 

 

 

5528758102_97ba5cb345.jpg

 

 

Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



შესვლა
 Share