ფორუმელი Moor Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 51 minutes წინ, Vermillion said: კამას რაც შეეხება, ზოგჯერ ცერეცოს ასაღებენ მის ნაცვლად. იმიტომ, რომ ცერეცო ბანძია, არაარომატულია და არავის სჭირდება. ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს Share on other sites More sharing options...
L_Autre_monde Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 8 საათის წინ, Mulan said: @marguerite ლობიოს სოუსებში ვიყენებ, სუპებში ოხრახუშს ვიყენებ, საერთოდ მაგარი ხასიათიანი დაიკოა იმენა ქინძი+ოხრახუში +ძმარი +ნიგოზი ჩვეულებრივი იმერული კლასიკაა აი ნიახური ოხრახუშის გათხოვილი დაიკოა რომელსაც ქმარი უკრძალავს შრიალს და ცოტა ჩამქრალია მარა ახალგაზრდობაში მაგარი დრო აქვთ ნატარები ნიახურს და ოხრახუშ, ოხრაუში გაუთხოვარი დეიდაა, ქულ დეიდა ქინძი ცოტა კომპლექსიანი დაიკოა სულ არაფერს უმწვანილობას ჯობია რა ასე ორიგინალურად დანახული მწვანილი პირველად ვნახე დავიჯერო, კუხნაში მარტო დაიტოვები? Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 ონლაინ, Moor said: ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს იმერეთსი რასაც ცერეცოს ეძახიან, აღმოსავლეთში კამას და პირიქით, ხოდა მე სტუდენტობისას მომიწია მწვანილთან "დამოუკიდებელი" ურთიერთობა და დღემდე მე და დედაჩემი ბოსტანში დარგულ მრავალწლიან ბალახოვან მცენარეს მე კამას ვეძახი, დედაჩემი ცერეცოს! Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Moor Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 @ASIA მე საერთოდ არ ვიცოდი ცერეცო, მარა დავგუგლე და არ გავს რაც ამომიგდო :დ Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 22 minutes წინ, Moor said: ცერეცო და კამა როგორ უნდა აგერიოს ერევა ხალხს. კამა მხოლოდ აბსენში ვარგა ცერეცო დებილია პროსტა ახალ კარტოფილს მაინც უხდება რა (ბავშვობის ამბებში), წიწვოვანი ტყის განცდას გიქმნის ვიზუალური ეფექტით კაიფობ, თან ახალი კარტოფილიც ისეთი დებილია კაი წყვილია, ზედაპირულად ტკვარცალა და სიღრმე ნული, ერთი კბეჩის მერე ამ ღლეობას როგორ ვჭამო ფიქრობ სოუსი თუ არ მიაშველე რამე ნივრიანი ჯიგრობა ან ახალი მწვანე ტყემალი ქინძსა და ნიორში მუაგრად გაზავებული... Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 (შესწორებული) ონლაინ, Moor said: მარა დავგუგლე მეც დავგუგლე და დედაჩემი სწორად ეძახის თურმე - ცერეცო ორწლიანი და კამა ერთწლიანიო. Edited 7 მაისი, 2022 by ASIA Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 @Mulan ცერეცოს რომელს ეძახი - მავალწლიანები რომ გვაქვს იმერლებს ბოსტანში თუ თბილისში რომ ეძახიან ცერეცოს? Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 7 მაისი, 2022 Posted 7 მაისი, 2022 @ASIA განსხვავდება გოგო. ცერეცო ერთწლიანია როგორც ვიცი და კამა იმენა საუკუნოობით ხარობს, ბებიაჩემს ქონდა ერთი ძირი კამის ეგრე და წლები ხევდებოდა არომატულია კამა ძნ, ფერიც აქვს წყალში. აბსენტი თუ გაგისინჯავს კაკ რაზ კამის გემო აქვს Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა