ფორუმელი Mulan Posted 16 იანვარი, 2022 Author Posted 16 იანვარი, 2022 7 საათის წინ, ბაყბაყდევი said: ქვის ხანიდან ღირებული რაც დაგვრჩა არის ხორცის მომზადების ტექნიკა და გთხოვ, ნუ შერყვნი რაღაც წვენებით და ოხუნჯობებით მისმინე ქვის ხანა წარსულში დარჩა. კულინარიას ქვის ხანაში ადგილი არ ქონდა. შეკმაზბა და შეზავება კულტურის შედეგია. Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 17 იანვარი, 2022 Author Posted 17 იანვარი, 2022 გავაკეთე Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი Mulan Posted 25 იანვარი, 2022 Author Posted 25 იანვარი, 2022 (შესწორებული) დღეს ვაპირებ ქათმის კუჭიკები მოვხარშო, შემდეგ ლიოგკად შევწვა ვოკში და მწვანილებსა და ხმელ სურნელებში შევკმაზო. ცხიმი საჭიროა ორგანიზმისთვის! არ ვიცი ამ კერძს რა ქვია მაგრამ მე ვუწოდებ ''ზოოლოგის ოცნებას'' Edited 25 იანვარი, 2022 by Mulan Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი კიჭარტი Posted 27 იანვარი, 2022 Posted 27 იანვარი, 2022 დაპირებული აჭარული დიეტურად: 400 გრ ბრიკეტის ხაჭოს ჩავყრით თასში, ჩავახლით 2 კვერცხს და ავურევთ, მიღებულ მასას დავუმატებთ 100 გრ შვრიის ან ბრინჯის ფქვილს, ან თუ გინდათ პურის ფქვილს რავი, 100 გრ-ია მაინც. მარილი გემოვნებით. მივცემთ ფორმას და დავატყეპებთ ცხიმწასმულ პერგამენტზე. ოფქ ვუკეთებთ ჩაღრმავებებს, როცა ოდნავ გამოცხვება, ჩავყრით კარგად დნობად ყველს და შევაბრუნებთ ღუმელში. კვერცხი გემოვნებით. ერთადერთი, ვფიქრობ, ყველამდე მაწვნის დამატებას უფრო სველი რო გახდეს მასა. წესით ცუდი არ იქნება. მეორე ვარიანტი: ვიღებთ სომხურ ლავაშს და კბილის ჩხირებით ვაძლევთ ნავის ფორმას. შიგნით ვყრიით ყველს და ოდნავ რო შედნება, მერე კვერცხი გემოვნებით. პროსტა იფხშვნება ძაან :/ პ.ს წიწიბურის ფქვილს ვეძებ გიჟივით და სადმე ხო არ შწგხვედრიათ? ან წისქვილში რო მივიტანო წიწიბურა დამიფქვავენ? 1 მერი ქრისმეს ია fილthი ენიმალს Share on other sites More sharing options...
ფორუმელი marguerite Posted 31 იანვარი, 2022 Posted 31 იანვარი, 2022 @კიჭარტი ფოტო რატომ არ გადაუღე? პ.ს. მიყვარს აჭარული ტოტებს ქარისას გადაჰყვა მარტი... Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
შესვლა